23 October 2012

AND SOON TO THE END

ﺍﻠﺴﻼﻢ ﻋﻠﻳﻜﻢ ﻮﺮﺤﻤﺔ ﺍﷲ ﻮﺒﺮﻜﺎﺘﮫ


sesungguhnya entry kali ni aling xsanggup untuk dikarang. tapi apakan daya mahu juge tangan ini menari2 ballet untuk menyampaikan hasrat di hati. keupayaan tenaga jemari ini seperti terkurang apabila nak type tittle post. aduh pedih seperti terhiris pisau. ok baiklaa... take a deep breath. huhaaahuhaaaa next month gonna be my last month at ArAHDESIGN :( uwaaaaa sedihhh. sayang tapi apakan daya, keluarga perlu didahulukan. en.suami perlu bertugas di kampung halaman tercinta Terengganu. yahuuuuu doa kami termakbul. banyak perancangan kami bila da ade kat sana nanti.

rezeki anak. ini lah orang kate, bila da kawin rezeki kawin tapi bila da pregnan jadi rezeki anak. maa and abah are the most happier person in the world sebab anak lelaki dia dapat pulang ke pangkuannya. hahahah ayat xley blah. so berkuatkuasa, ceeeeewwwaaaaaa mcm penguatkuasa dbkl plak, mulai 30 november berkuatkuasa laa perletakkan jawatan ku sebagai assistant akitek di opis ini. so lepas tu daku free. mcm mls plak mau kerje. hahahaha ok laa at least da 3 tahun di sini.

surat sudah dikarang cume masih belom di hantar ke pihak admin. insyaallah by this week akan di submit. semoga dengan perletakan jawatan ni aku boleh dapat kerje lagi kat tempat lain.
sayang memang sayang tapi what to do. bak kata pepatah 

'setiap pertemuan ada perpisahan'  'setiap yang hidup pasti akan mati' da pelbagai lagi laa pepatah yang dapat mematahkan kata2 peluru sesat. wish me all the best in kerjaya and sepentingnya, agar ikatan kekeluargaan antara aku n suami serta anak yang bakal lahir ni akan terus utuh. melahirkan keluarga yang bahagia dunia dan akhirat. 

jom tgk surat yang aku copy paste dari mana2 tah. kunun nak karang ayat sendri tapi english da berkarat. huhuhuhhahaha kelakar. first time resign job ni. gini ropenye kene antor surat. k laa. till meet again.

salam kasih sayang,
lieya7


Untuk dapatkan produk Shaklee yang dicadangkan, boleh hubungi 6019-2872442 - Lieya menerusi SMS @ CALL @ WHATSAPP untuk respond pantas. Terima Kasih.

INI BLOG FAIRUS EMILIA. TERIMA KASIH KERANA SUDI BERKUNJUNG DAN JANGAN LUPA FOLLOW YER