15 September 2016

Hadiah Untuk Orang Tersayang. Hyundai Starex Royale Warna Putih.Seronoknyaa kalau kita dapat hadiah dari orang yang kita tersayang.
(ni bukan kes LIMO dengan bouquet flower yang besar ok).

TAPI! lagi seronok kalau kita dapat beri hadiah untuk orang yang kita sayang. Memberi itukan lebih baik daripada menerima.
Suami, anak anak dan family adalah orang yang paling dekat dan kita memang sayang laa kan. Memang nalurinya kita sangat sayang kat mereka. Kalau boleh, gadai nyawa pun sanggup. Betul?
So, salah satu push factor saya dalam berShakleee ni adalah suami dan anak anak.

Hadiah Untuk Orang Tersayang.


Insyallah suatu hari nanti saya nak hadiahkan mereka dengan sesuatu yang lebih selesakan kami untuk travel. Saya dengan suami memng suka dengan kereta Hyundai Starex Royale ni. Besar dan selesa.
Kalau on the road, nampak kereta tu, kami akan doa je selalu supaya mudahkan impian kami untuk memiliki kereta tersebut.
Insyallah, saya nak hadiahkan kereta tersebut untuk suami dan anak anak. Hadiah untuk orang tersayang. Kene struggle untuk dapatkan car bonus Shaklee. Boleh beli guna duit bonus. Hehehe.
Doakan semoga impian untuk memberi kereta tersebut dimudahkan.
Tiada yang mustahil dalam hidup.
Mana tahu kut kut saya boleh bagi extra daripada tu sebagai hadiah yang terbaik dalam hidup untuk orang tersayang.

So next target > kereta Hyundai Starex Royale for my family.
Grab Bonus Kereta semaksimum mungkin.

Untuk dapatkan produk Shaklee yang dicadangkan, boleh hubungi 6019-2872442 - Lieya menerusi SMS @ CALL @ WHATSAPP untuk respond pantas. Terima Kasih.

No comments:

Post a Comment

INI BLOG FAIRUS EMILIA. TERIMA KASIH KERANA SUDI BERKUNJUNG DAN JANGAN LUPA FOLLOW YER