15 June 2012

KEKERINGAN SI KUNING

salam to everyone.
semalam saya dan 2 kawan saya lagi pegi klinik kuing sebab kucing saya sakit. a few days after kiteorang kat rumah setelah pulang dari terengganu, kucing2 kami sakit. adoii. da la treatment untuk kucing2 mahal. saya ada bebereapa ekor kucing dirumah, gemok, kuning, kecik, hachiko and memey.

kuning diserang demam yang kuat, dia sempat lagi lari 2 hari and kemudian balik semula kat rumah kiteorang masuk ikut tingkap bilik atas. and he looks so skinny. omg! dia sakit. his pasive movement membuatkan saya risau walaupun saya xla berapa jaga kucing kat rumah tu sebab lelah.

and semalam saya bawa kuning ke klinik and wow, teka laa berapa ribu duit aku abis. tp bukan duit saya pun. duit laki aku. gune kad dia untuk bayar. swipe kad je. hahahahaha.


dok. bg kuning makan ubat
kuniiingggg!! jangan lariiiiiii

dia first pg klinik

good boy!


what? consultation rm20? hmmm boleh tahang laa klinik ni.

jaga kucing lagi mahal dari orang. ok sekian

all the medecines. fluu, sneezing, antibiotic and eye drop oil


semoga kuning cepat sembuh. lepas sembuh nanti kuning mandi k dengan sheikh. pastu bg gemok kuat mkn lagi biar besor. yaa sayang gemok and yang lain.

salam kasih sayang,
lieya7


Untuk dapatkan produk Shaklee yang dicadangkan, boleh hubungi 6019-2872442 - Lieya menerusi SMS @ CALL @ WHATSAPP untuk respond pantas. Terima Kasih.

2 comments:

  1. sangat kesian kan? tp pagi td mata dia dah okey dah

    ReplyDelete

INI BLOG FAIRUS EMILIA. TERIMA KASIH KERANA SUDI BERKUNJUNG DAN JANGAN LUPA FOLLOW YER