02 July 2014

TRAVELOGUE LANGKAWI DAY 3

بسم الله الرحمن الرحيم, السلام عليكم



Lama pulok kali ni nak update final siries of travelogue Hanna ni. hehe. Kalau weekend iolls jarang sikit tulis blog so, updatenya lambat sikit lah. So, now dah ade kesempatan nak menulis, saya cerita lah final siri ni kat tuan-tuan dan puan-puan.

Day 3 at Langkawi paling seronok. Seronok untuk siapa? Untuk aboh hanna. My husband. Yup purposely saya ajak dia pergi island hoping sebab nak tunjuk kat dia apa lagi yang best untuk beraktiviti. Finally, he told me that, 'nyesal pergi waterworld. macam tak berbaloi. Baik pergi mangroove.' Hahahah. But waterworld is for Hanna saangku.


Untuk dapatkan produk Shaklee yang dicadangkan, boleh hubungi 6019-2872442 - Lieya menerusi SMS @ CALL @ WHATSAPP untuk respond pantas. Terima Kasih.

VIVIX SHAKLEE TONIK AJAIB ZAMAN MODEN

بسم الله الرحمن الرحيم, السلام عليكم


Bulan baru pasti semua Shaklee Independent Distributor akan duk bertanya dan berteka-teki pasal Promo of The Month. Yer, setiap bulan Shaklee akan buat promosi untuk produk terpilih untuk benefit kepada semua orang. Bulan ni, July 2014 perkenalkan promo of the month......................... (drumeffect)...


vivix shaklee
Promo July 2014 Shaklee
Alhamdulillah, saya kenal vivix shaklee ni masa time promo jugak last year, September 2013 promo. Saya grab sebetol vivix shaklee untuk bagi ibu saya cuba. Saya pun nak try jugak kan sebab orang cakap vivix shaklee ni power. Ayu Raudhah pelakon tu pun amalkan vivix shaklee ni sebagai supplement kesihatan dia untuk awet muda. Alhamdulillah ibu bagi positif feedback. Tapi masa awal2 makan, ada healing crisis. Area kaki ibu keluar merah-merah macam ruam, tapi saya pesan kat ibu supaya teruskan juga makan vivix shaklee ni. Syukur after a few days, merah-merah di kaki dah hilang.



Untuk dapatkan produk Shaklee yang dicadangkan, boleh hubungi 6019-2872442 - Lieya menerusi SMS @ CALL @ WHATSAPP untuk respond pantas. Terima Kasih.

27 June 2014

BENTUK SPERMA MEMPENGARUHI TAHAP KESUBURAN LELAKI

بسم الله الرحمن الرحيم, السلام عليكم


Masalah kesuburan menjadi salah satu faktor kenapa pasangan suami isteri yang sudah lama berkahwin masih belum berjaya mendapat zuriat. Ya, sesungguhnya, rezeki anak itu Kuasa Allah, tapi kita sebagai hambaNya harus berusaha dan berikhtiar untuk mendapatkan zuriat.

Masalah kesuburan bukan hanya dialami oleh pihak isteri sahaja, dimana rata-rata berpendapat, kegagalan mendapat anak berpunca dari masalah kaum wanita. Lelaki juga mengalami masalah kesuburan dikalangan mereka. Untuk mengetahui tahap kesuburan seseorang, pasangan dinasihatkan mendapatkan rawatan doktor pakar kesuburan untuk mengetahui tahap kesuburan masing-masing.


Untuk dapatkan produk Shaklee yang dicadangkan, boleh hubungi 6019-2872442 - Lieya menerusi SMS @ CALL @ WHATSAPP untuk respond pantas. Terima Kasih.

25 June 2014

TIPS MENJAGA JANTUNG YANG SIHAT

بسم الله الرحمن الرحيم, السلام عليكم

Serangan jantung sangat sinonim dengan lelaki. Tahukah anda kenapa lelaki senang mendapat penyakit jantung jika di bandingkan dengan perempuan? 

Hormon estrogen dalam badan wanita berupaya menghalang wanita daripada serangan jantung. Oleh sebab itu, wanita yang sudah menopos, lebih cenderung beriso mendapat serangan jantung jika dibandingkan dengan wanita yang belum menopos.

Dalam rahsia kesihatan lelaki kacak bergaya dan sihat, menjaga kesihatan jantung sangat penting. Jika kita bandingkan tahap kesedaran dalam menjaga kesihatan, kaum wanita lebih sedar akan kepentingan menjaga kesihatan berbanding dengan kaum lelaki. Kaum lelaki hanya akan menyedari hakikat pentingnya menjaga kesihatan apabila mereka mendapat sesuatu penyakit.

Antara penyakit utama yang menyerang lelaki adalah:
  • Serangan Jantung
  • Kanser paru-paru
  • Kanser prostate
  • Andropos
  • Masalah kesuburan

Untuk dapatkan produk Shaklee yang dicadangkan, boleh hubungi 6019-2872442 - Lieya menerusi SMS @ CALL @ WHATSAPP untuk respond pantas. Terima Kasih.

TRAVELOGUE LANGKAWI DAY 2

بسم الله الرحمن الرحيم, السلام عليكم

Trip Langkawi masih terasa. Diteruskan dengan hari ke-2 yang lagi best dan seronok. Asyik2 seronok dan best je. Hmmm TAK APELAA.

Hari ke dua kami start our day lambat sikit sebab kasi tidur lebih sikit. Hari first letih sangat dah sampai terus beraktiviti. Hari ke dua kami ke Cable Car dan Shopping kat Kuah. Since Hari kedua tu hari Jumaat, Langkawi cuti hari weekend, sama macam Terengganu, So pergerakan orang agak kurang sesak. Tapi kat cable car boleh tahan jugak ramai tourist. 

OK, talking about tourist, saya ngan husband 'koya' perasan tourist jugak. U know why? sampai kat ticketing area, nak beli tiket masuk naik cable var, orang yang jaga tiket cakap omputih ngan kami, kami tunjuk mykad kami. Kakak kat kaunter tu siap tengok atas bawah kat kami. Hahaha. 


Untuk dapatkan produk Shaklee yang dicadangkan, boleh hubungi 6019-2872442 - Lieya menerusi SMS @ CALL @ WHATSAPP untuk respond pantas. Terima Kasih.

24 June 2014

BEST SANGAT KE VITAMIN E SHAKLEE NI?

بسم الله الرحمن الرحيم, السلام عليكم

Apa yang seronok sangat tentang Vitamin E Shaklee ni? Kalau yang wanitanya, sangat teruja cerita bab nak cantikkan kulit. Kalau pasangan yang dah berkahwin pulak, begitu berseri-seri tersenyum bercerita pasal Vitamin E Shaklee ni. Katanya vitamin cinta.

Apa yang best sangat vitamin  ni? Best sangat ke Vitamin E Shaklee ni?

Takkan pokok bergoyang kalau tak ada anginkan. Takkan ada gosip kalau tak ada mulut2 yang menyampaikan. So samalah juga dengan Vitamin E Shaklee ni. Sesiapa yang dah menggunakan vitamin  ni sahaja yang merasai kehebatannya. Yang paling syok tu, kehebatannya sehingga seantero Malaya.

Jomlah kita baca, apa yang best dan hebatnya Vitamin E Shaklee ni. Power sungguh katanya. Apa yang membuatkan ramai yang menyukai Vitamin E Shaklee ni.


Untuk dapatkan produk Shaklee yang dicadangkan, boleh hubungi 6019-2872442 - Lieya menerusi SMS @ CALL @ WHATSAPP untuk respond pantas. Terima Kasih.

TRAVELOGUE LANGKAWI DAY 1

بسم الله الرحمن الرحيم, السلام عليكم

Alhamdulillah , last weekend sempat lagi mencurikan masa yang ada untuk pergi berholiday dengan family. ME, SHEIKH & HANNA. Sheikh cakap haneymoon kami sebab 12/5/14 aritu takde buat apa-apa pun. Syukur. As long as the love growing stronger and bigger, it is already enough for me. 

Tapi kami memang belum sempat bercuti berdua pun sejak kahwin haritu. Means, NO hanimun. Why? sebab cepat sangat lekat perut ngandungkan Hanna. Kali ni, kami decide nak pergi cuti jugak dengan bawak perut jugak for second baby ni. Hahahaha. 

Hanna happy je sepanjang trip ke Langkawi. We decided to go for our short vacation dekat Langkawi sebab ia pulau yang boleh shopping. Ahaks. Shopping? tapi kami tak de lah shopping sangat pun.

19/5/2014 flight pukul 8 pagi. Hanna awal2 pagi dah bangun tidur, ready for her short vacation with umi and aboh. Aboh sampai pagi tu pukul 530 a.m kat terminal bas, ambik aboh dulu pastu shoot pergi KL Sentral. Kami naik train je pergi KLIA2. Dalam 35 minit dah sampai KLIA2. Ticket for one way is about rm35/head. Ok laa. nak cakap mahal, so so la sebab cepat sampai and selesa.


Untuk dapatkan produk Shaklee yang dicadangkan, boleh hubungi 6019-2872442 - Lieya menerusi SMS @ CALL @ WHATSAPP untuk respond pantas. Terima Kasih.

23 June 2014

KEPENTINGAN DETOKS UNTUK TUBUH

بسم الله الرحمن الرحيم, السلام عليكم


Detoks atau cleansing lebih sinonim dengan term menguruskan badan atau nak bagi badan kita slim melim. Detoks dilakukan bagi mencuci bahan-bahan beracun yang terkandung dalam badan dan disebabkan oleh radikal bebas diudara. Tapi tahukah anda, apakah kelebihan dan kepentingan detoks untuk tubuh badan kita?


Untuk dapatkan produk Shaklee yang dicadangkan, boleh hubungi 6019-2872442 - Lieya menerusi SMS @ CALL @ WHATSAPP untuk respond pantas. Terima Kasih.

17 June 2014

THE GREAT LEADERS WILL PRODUCE THE GREAT FOLLOWERS

بسم الله الرحمن الرحيم, السلام عليكم



Kata pepatah, bulat air kerana pembentung, bulat masyarakat kerana muafakat. Mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi, like mother like daughter, like father like son.

Apa yang nak dikatakan disini, corak kehidupan kita terbentuk dari asas dan tauladan dari role model kita. Sebagai contoh: saya sebagai seorang anak kepada ibu dan papa saya, saya adalah refleksi cermin kepada kedua-dua orang tua saya. Hasil didikan dan panduan yang diberikan yang telah mencorakkan saya di masa sekarang ini. Syukur Alhamdulillah. Terima kasih ibu dan papa.

Kesempatan menghadiri Natrional conference Shaklee tempoh hari membuka peluang kepada saya dan semua SID shaklee di Malaysia ni berjumpa dengan leader-leader hebat, para masters dan juga mereka yang terlah berjaya bersama shaklee.

Aura mereka yang berjaya sedikit sebanyak memberi suntikan yang membara kepada generasi muda shaklee untuk terus berjaya dalam bidang ni. Samalah dengan saya juga, berjumpa dan upline-upline yang hebat memberi semangat kepada diri saya untuk terus berjaya dalam bidang yang saya ceburi ini.

Sesungguhnya, seorang leader yang bagus, bukanlah yang pandai memebri arahan semata-mata tetapi bersama-sama menjalankan setiap arahan dengan orang bawahan dia. 


Untuk dapatkan produk Shaklee yang dicadangkan, boleh hubungi 6019-2872442 - Lieya menerusi SMS @ CALL @ WHATSAPP untuk respond pantas. Terima Kasih.

16 June 2014

CUKUR JAMBUL MARSYA ELISYA a.k.a MasaElisa

بسم الله الرحمن الرحيم, السلام عليكم

Alhamdulillah, last weekend selesai 2 majlis kesyukuran kat rumah. Satunya majlis doa selamat nak sambut Ramadhan. Dalam masa yang sama, selit juga majlis cukur jambul cucu haji kamz and pn.ana yang ke 3, Marsya Elisya, anok fathin adik guek yang masih beringus tapi sudah ada anak satu. Baru habis pantang tu. 

Walaupun dia dah jadi ibu, tapi dia tetap dan masih budak kecik bagi saya. Hahahaha.

Alhamdulillah semua berjalan lancar. But unfortunately aboh hanna tak dapat join majlis sebab waktu gap untuk datang KL silih berganti sebab Rabu ni aboh nak datang lagi KL. 

Majlis dimulakan dengan marhaban dan berzanji. Pagi tu buat majlis cukur jambul dulu. So, adik panggil group marhaban  untuk meriahkan lagi majlis sambil kita berselawat kepada junjungan besar Nabi kita. Majlis pun start sharp pukul 10.30 pagi. Sharp waktu Haji Kamz. Hhahaha. Kalau dia punya plan, semua must due to schedule.


Untuk dapatkan produk Shaklee yang dicadangkan, boleh hubungi 6019-2872442 - Lieya menerusi SMS @ CALL @ WHATSAPP untuk respond pantas. Terima Kasih.

13 June 2014

MELABURLAH BERSAMA SHAKLEE DEMI KESIHATAN YANG OPTIMUM

بسم الله الرحمن الرحيم, السلام عليكم

Shaklee 2014
Seminggu sudah National Conference berlalu. Bahangnya masih terasa. Aura master yang telah berjaya bersama Shaklee melekat dalam hati ni. Sesungguhnya tiada yang mustahil untuk kita berjaya selagi kita terus fokus dan tak berputus asa dalam sesuatu pekerjaan kita. Insyaallah.

Setujukah anda, Shaklee merupakan satu fenomena di negara kita sekarang. Ia seperti fenomena tsumawi suatu ketika dulu, dan juga fenomena Siti Nurhaliza di Indonesia. Shaklee pun ade kat Indonesia juga. Shaklee adalah suatu fenomena sebab sekarang, ramai di kalangan masyarakat kita sudah sedar akan kepentingan menjaga kesihatan. Ramai yang dah willing nak keluarkan duit, beli supplement kesihatan untuk menjaga kesihatan untuk seisi keluarga. 


Untuk dapatkan produk Shaklee yang dicadangkan, boleh hubungi 6019-2872442 - Lieya menerusi SMS @ CALL @ WHATSAPP untuk respond pantas. Terima Kasih.

10 June 2014

KEPENTINGAN ANTIOKSIDA DAN BAHAYANYA RADIKAL BEBAS

بسم الله الرحمن الرحيم, السلام عليكم


Antioksida dan Radikal Bebas.

Antioksidan dalah term yang digunakan oleh zat yang melindungi tubuh dari radikal bebas dan boleh merosakkan badan serta mrnyebabkan penyakit seperti kanser.

Radikal bebas adalah molekul.oksigen yang telah berubah akibat daripada aktiviti seperti radiasi, pencemaran, asap rokok, bahan kimia dan lain2 lagi.

Radikal bebas yg banyak akan mencuri molekul dalam badan seperti DNA dan sel yang sihat. Jika terlalu banyak radikal bebas, molekul akan berada dalam keadaan tidak stabil. Sel akan membiak dengan aktif tanpa kawalan. 

Antioksidan akan meneutralkan molekul ni dengan memberikan elektron kepada radikal bebas sehingga ia tidak mampu lagi mencuri elektron dari sel dan DNA.

Untuk dapatkan produk Shaklee yang dicadangkan, boleh hubungi 6019-2872442 - Lieya menerusi SMS @ CALL @ WHATSAPP untuk respond pantas. Terima Kasih.

SUASANA MERIAH DI NATIONAL CONFERENCE SHAKLEE 2014- DAY 1

بسم الله الرحمن الرحيم, السلام عليكم


wrist tag shaklee untuk semua participant. Mine is green!!! Green Mansion
chairman & ceo of shaklee corporation


Untuk dapatkan produk Shaklee yang dicadangkan, boleh hubungi 6019-2872442 - Lieya menerusi SMS @ CALL @ WHATSAPP untuk respond pantas. Terima Kasih.

09 June 2014

JANTUNG SIHAT ADALAH JANTUNG YANG POWER MENGEPAM.

بسم الله الرحمن الرحيم, السلام عليكم


Seperti semua tahu, Jantung adalah organ yang paling utama yang mengepam darah dan mengangkut oksigen ke suluruh anggota badan kita. Kegagalan kita untuk mendapat oksigen yang cukup boleh memudaratkan badan. Serangan strok adalah satu satu akibat dan kesan andai badan kekurangan oksien yang diperlukan.
Kuasa mengepam pada jantung sangat hebat. 

Sekali denyutan jantung boleh membekalkan oksigen ke sluruh badan kita. Jantung ibarat pam atau jenerator elektrik dalam badan kita. Ia memerlukan tenaga dan keupayaan yang luar biasa dan inilah Kekuasaan Yang Maha Illahi yang mengatur proses dalam badan kita.


Untuk dapatkan produk Shaklee yang dicadangkan, boleh hubungi 6019-2872442 - Lieya menerusi SMS @ CALL @ WHATSAPP untuk respond pantas. Terima Kasih.

06 June 2014

AURA DAN BAHANG NATIONAL CONFERENCE SHAKLEE SEMAKIN HANGAT.

بسم الله الرحمن الرحيم, السلام عليكم




OK. Ni adalah sesuatu yang sangat baru bagi saya. NATIONAL CONFERENCE SHAKLEE 2014. Majlis paling besar dalam Shaklee untuk seluruh warga SID dan warga Shaklee di Malaysia. Majlis bakal berlangsung esok bertempat di Sunway Piramid Convention Centre, Kuala Lumpur. Bakal dihadiri oleh master-master hebat dari seluruh Malaysia dan Tetamu jemputan dari luar negara juga.

Pppssttt... psttttt ... dengor kata ade Faizal Tahir . hehee



Untuk dapatkan produk Shaklee yang dicadangkan, boleh hubungi 6019-2872442 - Lieya menerusi SMS @ CALL @ WHATSAPP untuk respond pantas. Terima Kasih.

26 May 2014

SET KESUBURAN SHAKLEE UNTUK BERJAYA HAMIL

بسم الله الرحمن الرحيم, السلام عليكم



Selamat pagi semua. Lama sungguh menyepi dari ruangan ni. Dah nak berkulat page dah. Heheheh. I olsss busy sedikit menyelesaikan beberapa perkara penting.

Ada berita gembira yang ingin dikongsikan bersama pembaca page sekalian. Begin the day, monday blues with good news. Alhamdulillah, rakan saya merupakan downline saya juga memberitahu bahawa kawan dia telah disahkan hamil. Kawannya telah menggunakan set kesuburan shaklee untuk hamil sebagai salah satu ikhtiar mereka untuk mendapatkan cahaya mata pertama mereka.


Untuk dapatkan produk Shaklee yang dicadangkan, boleh hubungi 6019-2872442 - Lieya menerusi SMS @ CALL @ WHATSAPP untuk respond pantas. Terima Kasih.

22 May 2014

VITAMIN C UNTUK KULIT SIHAT,CANTIK DAN BERSERI. TIADA LAGI RASA MALU! KINI LEBIH YAKIN.

بسم الله الرحمن الرحيم, السلام عليكم

suntikan vitamin c yang menjadi pilihan ramai
Pernah suatu ketika ia umpama fenomena di Malaysia, kehadiran vitamin c organik. Mendapat sambutan yang sangat luar biasa. Masa tu, saya masih lagi dialam persekolahan, so saya hanya mendengar sahaja apa itu vitamin c organik.

Kepada semua obsesor kecantikan, kehadiran vitamin c organik ni membuatkan adrinaline mereka memuncak tinggi. Vitamin c sangat sinonim dengan dunia kecanikan. Lelaki mahupun wanita, semua sangat menggilai untuk menjadi cantik.


Untuk dapatkan produk Shaklee yang dicadangkan, boleh hubungi 6019-2872442 - Lieya menerusi SMS @ CALL @ WHATSAPP untuk respond pantas. Terima Kasih.

20 May 2014

SET HAMIL SHAKLEE : KENCING MANIS SEMASA HAMIL

بسم الله الرحمن الرحيم, السلام عليكم


Kehamilan membuatkan semua bakal ibu berasa teruja. Betul tak? Of course i am. Semua yang berkahwin mempunyai harapan yang tinggi untuk hamil. Jika tak, kekhuatiran takut pasangan ada masalah kesihatan tertentu. Tapi back to basic, semua ini kerja Allah s.w.t. Dia Maha Mengetahui bila rezeki anak itu akan hadir. Kita sebagai hamba harus terus berusaha yang terbaik dan berdoa akan kehadiran cahaya mata. 

Untuk dapatkan produk Shaklee yang dicadangkan, boleh hubungi 6019-2872442 - Lieya menerusi SMS @ CALL @ WHATSAPP untuk respond pantas. Terima Kasih.

14 May 2014

HERB-LAX CUCI USUS DAN ELAK SEMBELIT, PERUT PUN FLAT!

بسم الله الرحمن الرحيم, السلام عليكم


Sembelit adalah sesuatu yang menyakitkan. Disebabkan sembelit, perut jadi buncit. Ini kerana, usus kita tidak dicuci secara menyeluruh. Ada setengah orang, sembelit yang kerap boleh membawa kepada masalah buasir. Ouchhh. Lagi scary saya dengar. Kenapa boleh terjadinya sembelit dan bagaimana nak lawaskan sistem percernaan agar sembelit tidak lagi berlaku.

Sembelit boleh terjadi pada semua peringkat usia. Biasanya, kekurangan serat yang mencukupi dan kekurangam air dalam badan juga menjadi penyebab kepada terjadinya sembelit. Oleh itu, kita harus mencuci usus kita dengan baik agar sistem percernaan menjadi lancar serta lawas.



Untuk dapatkan produk Shaklee yang dicadangkan, boleh hubungi 6019-2872442 - Lieya menerusi SMS @ CALL @ WHATSAPP untuk respond pantas. Terima Kasih.

HAPPY 2nd ANNIVERSARY TO US. MAY THIS MARRIAGE LAST FOREVER.

بسم الله الرحمن الرحيم, السلام عليكم


Alhamdulillah syukur kehadrat Illahi, hari ni genap 2 tahun ulangtahun perkahwinanku bersama My Hero. Mr. S. hihihih. Ngade plak Mr.S. Amin amin amin.

Takdop apalah yang ingin dikatakan. Hanya ingin abadikan kenangan dalam blog. Masa 1st anniversary tahun lepas, saya dah bersalinkan hanna. So tahun ni, rezeki dari Allah s.w.t tahun ke-2 insyallah bakal anak ke-2 bakal lahir kedunia pada bulan 10 nanti. Semoga dipermudahkan segala urusan. 




Terima kasih BB (nama panggilan manja2 kat dia), hikhikhik, jadi hero terbaik kaka, (panggilan diri untuk dia, since sekoloh menengoh lagi duk bahase diri ni kaka, orang lain duk panggil nama feruh, emilia tp dia je lain dari org lain panggil kaka). Sabor dengan kerenah mok ngandung ni. Halalkan laa segalanya.

Semoga ikatan perkahwinan kita terus ke akhir hayat, dikurniakan seuah keluarga yang bahagia mawaddah warahmah. 

Insyalaah, :)






Untuk dapatkan produk Shaklee yang dicadangkan, boleh hubungi 6019-2872442 - Lieya menerusi SMS @ CALL @ WHATSAPP untuk respond pantas. Terima Kasih.

12 May 2014

HERBAL BLEND, KRIM AJAIB SERBAGUNA UNTUK SEISI KELUARGA

بسم الله الرحمن الرحيم, السلام عليكم

masalah ruam bayi

Produk Shaklee yang saya cuba yang terbaru ni adalah Herbal Blend Shaklee. Dulu duk dengar je orang cerita pasal krim serbaguna ni, bagus untuk masalah luaran kulit. Tapi, saya perlu menunggu beberapa bulan malahan almost 1 year untuk dapat produk ni. Wow! Hebat betul Herbal Blend ni.

Stok herbal blend sangat2 terhad. Terhad kerana setiap kali stol keluar je, tak sampai sehari, semua licin. so mintak maaf laa kalau siapa yang pi beli lambat2 tu. Kenapa HOT STUFF sangat herbal blend ni? jom kita kaji selidik ke'famous'an Herbal Blend ni.

Untuk dapatkan produk Shaklee yang dicadangkan, boleh hubungi 6019-2872442 - Lieya menerusi SMS @ CALL @ WHATSAPP untuk respond pantas. Terima Kasih.

09 May 2014

AKU JATUH CINTA!

بسم الله الرحمن الرحيم, السلام عليكم


Tajuk sangat clishe. Jatuh cinta lagi. wah! Da kawin pun tapi still nak jatuh2 cinta. Boleh ker? Apa cer? Bagi saya tak salah untuk jatuh cinta banyak2 kali pun. Tapi awas! jangan salah jatuh cinta pulak. Saat kita jatuh cinta adalah saat yang paling membahagiakan.

Jatuh cinta ini pelbagai. Cinta pada Illahi, cinta pada ibubapa kita, cinta pada suami dan isteri. Cinta itu bila hati kita  suka pada sesuatu benda atau perkara. Ya! memang saya sudah jatuh cinta. ????? Cinta ni memang tak boleh dipaksa dan memaksa setiap orang untuk jatuh cinta dan suka dengan apa yang kita suka. Wah! berbelit dah cinta jatuh cinta ni.

Untuk dapatkan produk Shaklee yang dicadangkan, boleh hubungi 6019-2872442 - Lieya menerusi SMS @ CALL @ WHATSAPP untuk respond pantas. Terima Kasih.

07 May 2014

BADAN TAK KERING DAN LEBIH BERTENAGA DENGAN PERFORMANCE DRINK SHAKLEE

بسم الله الرحمن الرحيم, السلام عليكم

minum banyak air
segarkan diri dengan minuman isotonik shaklee
Saya boleh dikategorikan sebagai seorang yang kurang gemar air bergas/isotonik. Air isotonik biasanya bergas. Saya rasa ada bom yang meletup-letup bila masuk dalam mulut. Geli. hahahaha pelik kan? Tapi tulaa hakikatnya. Kalau rasa nak minum sangat, baru pergi beli. Tu pun kadang2 share dengan orang sebelah or kadang-kadang buang bodo cam tu je.

Setelah bersama Shaklee lebih kurang 7 bulan ni, saya dapat sesuatu yang baru dalam istilah minuman isotonik ni. PERFORMANCE DRINK SHAKLEE-NATURAL ORANGE. Minuman isotonik alaf baru Selamat, Semulajadi dan Berkesan. Yang pastinya, Shaklee Performance Drink tiada perasa tambahan, pengawet yang tidak dibenarkan dan tiada gula tambahan.  

Untuk dapatkan produk Shaklee yang dicadangkan, boleh hubungi 6019-2872442 - Lieya menerusi SMS @ CALL @ WHATSAPP untuk respond pantas. Terima Kasih.

INI BLOG FAIRUS EMILIA. TERIMA KASIH KERANA SUDI BERKUNJUNG DAN JANGAN LUPA FOLLOW YER