26 April 2017

Persediaan Diri Menjelang Hari Tua.

Pernah dop kita fikir, macam mana keadaan kita bila kita semakin menuju kehari tua. Bagaimana keadaan kita bila usia kita masa tu lingkungan 60 tahun.

Sihat ke kita, sakit ke kita, masih bekerja ke kita? Atau masa tu duduk rumah pencen and melayan kerenah cucu cicit anak anak atau masa tu kita duk sibuk berulang alik ke hospital dengan appointment yang ditetapkan.

Mak ayah kak lia masih ada. Alhamdulillah masih sihat dan dapat lihat anak cucu dierang membesar dengan sihat. Nak sangat bagi mak ayah kak lia ni yang terbaik, salah satunya nak provide good supplement pada dierang without fail. Insyallah.

Bagi kak lia pulok, kak lia sentiasa titip dalam doa. Mohon Allah berikan kesihatan yang terbaik, dijauhkan penyakit berbahaya , agar tak mengganggu aktiviti harian dan ibadah kita. Bukan sihat untuk harini je tapi sehingga akhir hayat kak lia.

Kak lia mohon supaya kak lia dapat lihat anak cucu kak lia membesar depan mata dalam keadaan kak lia pun dapat bersama mereka main sesama.

Nak sihat sihat sampai hari tua. So kak lia kene jaga kesihatan dari sekarang. Keep all balance and sederhana dalam kehidupan harian.

Kak lia kan, ada impian one day, walaupun masa tu umur dah 50 tahun kan, nak bawak satu family kak lia anak cucu bercuti pusing pusing tempat orang. Setahun sekali biar tok dierang ni sponsor trip bercuti. Semoga impian tu dimakbulkan amin.

Masa kak lia tau kak lia ada tiroid tu, dunia gelap jugaklaa. Mana tak nye, anak anak kak lia masih kecik. Incaae terjadi pape pada kak lia, mana dierang nak cari umi dierang lagi kan?

Persediaan menginjak usia 30tahun ni, 3 siries dah horrr, kak lia kene jaga makan, walaupun kekadang kak lia terkehel jugak, nak kene bersenam, dan ambil vitamin yang terbaik.suoaya badan kak lia boleh stay young forever.

Sama macam anda semua jugak. Kene plan dah macam mana life kita bila nak menginjak usia emas. Prepare mana perlu. Kesihatan penting supaya kita dapat menikmati lifestyle yang happy and no stress.

Jangan lupa makan vitamin ok. Vivix dihatiku


Untuk dapatkan produk Shaklee yang dicadangkan, boleh hubungi 6019-2872442 - Lieya menerusi SMS @ CALL @ WHATSAPP untuk respond pantas. Terima Kasih.

No comments:

Post a Comment

INI BLOG FAIRUS EMILIA. TERIMA KASIH KERANA SUDI BERKUNJUNG DAN JANGAN LUPA FOLLOW YER