10 June 2014

SUASANA MERIAH DI NATIONAL CONFERENCE SHAKLEE 2014- DAY 1

بسم الله الرحمن الرحيم, السلام عليكم


wrist tag shaklee untuk semua participant. Mine is green!!! Green Mansion
chairman & ceo of shaklee corporationHari pertama National Conference SHAKLEE done with exciting experience. So far semua yang datang betul2 teruja untuk sedut aura master2 shaklee.

Sampai je kat SPCC, tengok ribuan yang datang beratur nak register and yang datang ramai2 tu tak lupa untuk bergambar dengan upline dan sid yang lain.

It is like a one huge happy family celebrating hari raya here. Hahaha. Merelip liplap masing2 pakai baju. Glamor macam nak pergi ABPBH. Tahniah kepada semua yang berjaya, dan kepada yang hadir bersemangat memeriahkan lagi majlis.

Suasana happening dengan opening lighting and dancing. First berarak masuk master2 shaklee. Remang bulu roma terasa aura orang2 berjaya ni. Semua berjalan lancar. Sampai ke akhir majlis. 

Semoga tahun depan, rezeki ku pulak untuk naik stage. Lebih focus dan persisten selepas ni. Terus semangat berkongsi kebaikan menjaga kesihatan kepada semua.

Semalam last minit husband tak dapat join. So, I went there alone, gambar sendiri kuranglaaa sebab tak de photografer. Just snap environment suasana majlis saja. Jom tengok lensa kamera ku yang sempat snap gambar klik klik'. :-)

Masters Karpet Merah

suasana dewan yang menantikan kesemua masters berarak masuk kedalam dewan

door gift or goody bag from shaklee kepada semua yang register NC

suasana luar dewan seawal 10 pagi

terus bersemangat untuk event of the year shaklee

Untuk dapatkan produk Shaklee yang dicadangkan, boleh hubungi 6019-2872442 - Lieya menerusi SMS @ CALL @ WHATSAPP untuk respond pantas. Terima Kasih.

No comments:

Post a Comment

INI BLOG FAIRUS EMILIA. TERIMA KASIH KERANA SUDI BERKUNJUNG DAN JANGAN LUPA FOLLOW YER